RUFFARCHITECTS

Wetherill Road, RUFF architects

WETHERILL ROAD

 

Client:

Private Residential

 

Value:

 Confidential

 

Status:

Construction

 

This full-scale ground floor and first floor refurbishment provides the owner with a dramatic change to their home which they have lived in for the last 15 years. The extension provides a soft integration with the mature garden through the use of both timber and clerestory windows. The concept of a garden shed has been provided in a contemporary glass box on the end of the side return to provide a contemplation space in all weather.

 

Bespoke joinery helps link and and zone the new open plan spaces.

 

 

Wetherill Road, RUFF architects
Wetherill Road, RUFF architects
Wetherill Road, RUFF architects
Wetherill Road, RUFF architects
Wetherill Road, RUFF architects

‚Äč